SKV Bike Tour Zarnesti

Asociatia SKV Bucuresti, are placerea de a va invita la o tura de Mountain Bike in zona Zarnesti.
Aceasta activitate se va desfasura in data de Sambata 10 Octombrie 2020 si Duminica 11 Octombrie 2020 si este deschisa tuturor celor interesati.
Tura de Mountain Bike se va desfasura pe urmatorul traseu:

Ziua 1: Fundata – Sirnea – Pestera – Magura – Zarnesti. Dificultatea traseului este de 3/5 si va dura aproximativ 4-5 ore.

Ziua 2: Holbav – Paltinu – Holbav. Dificultatea traseului este de 3/5 si va dura aproximativ 3 – 4 ore.
Intalnirea de plecare in tura va avea loc in parcarea mare din Piata Victoriei, Bucuresti la ora 07:00, urmand a se pleca pe traseu la ora 07:30.

Costul pentru participarea la acest program este de 260 de ron/persoana  si include transportul persoanelor si al bicicletelor din Bucuresti si retur si o noapte de cazare in Zarnesti.
Participantii la tura de bike sunt rugati sa vina pregatiti cu: bicicleta si casca, camere de schimb sau petice, haine uscate de schimb, bidon apa pentru hidratare, pelerina ploaie, mancare la pachet, voie buna.
Tura se va desfasura atat in zone off-road cat si pe drumuri publice. Fiecare participant, isi asuma responsabilitatea pentru respectarea regulilor de circulatie pe drumurile publice. Minorii pot participa la tura numai insotiti de parinti sau de un adult.
Participarea se face numai in baza completarii on-line a acestui FORMULAR care ulterior trebuie tiparit, semnat si predat organizatorilor(din pacate regulile GDPR ne obliga sa avem semnaturi, nu este suficient numai formularul on-line) in ziua plecarii.
Pentru intrebari si detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon 0743. 059.154 sau pe adresa skvbucuresti@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *