SKV WINTER CAMP 2023

SKV SECTIUNEA BUCURESTI, organizează o tabără de iarnă sub denumirea SKV WINTER CAMP. Aceasta se va desfăşura în perioada 19 – 24 Februarie 2023, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Cazarea se va face la Parohia Romano-Catolica din Predeal. Masa se va servi in aceeasi locatie, in regim de catering.

Tabăra include:

Pensiune completă: este inclusă cazarea si trei mese/zi. Asistență permanentă: copii vor fi supravegheați pe tot parcursul taberei de către instructori și îndrumători. Program de seară cu jocuri și cântece de cabană. Program interactiv de  după – amiază, plimbări în zonă şi jocuri de cabană, săniuş, joacă în zăpadă, o zi la Paradisul Acvatic din Brasov şi multe alte distracţii.

Activităţi: Drumetii, Sanius, Fotbal de masă, Tenis de masă, Tir cu Arcul, Board Games(Catan, Carcassone, Les Loups-Garous, Saboteur, etc), Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive,  Speed Stacks sau Pahare Sportive – joc interactiv de dezvoltare a vitezei de reactie.

Costul taberei este 1260de ron pentru membrii SKV(orice persoana cu varsta de 14 ani impliniti poate deveni membru SKV – copiii sub 14 ani pot benficia de tariful de membru, daca unul dintre parinti este membru SKV ) si 1400 de ron pentru non membrii.

Modalitatea de a deveni membru se gaseste pe site-ul nostru AICI

Beneficiile membrilor se pot verifica AICI

 şi include activităţile sportive menţionate mai sus, cazarea şi masa pentru 7 zile ( 6 nopţi) si transportul dus-intors cu trenul din Bucuresti(vom reveni ulterior cu detaliile despre numarul trenului).

Opţional se va face şi un Curs de  iniţiere sau perfecţionare Ski, pentru cei care doresc şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 600 de ron şi include închirierea  echipamentului de ski (clăpari, ski-uri şi beţe, fără cască şi fără ochelari), 4 ore pe zi(4 zile) cu instructor de Ski şi se va plăti separat de preţul taberei. Costul nu include transportul pe cablu. Acesta va fi suportat separat de fiecare cursant, in functie de evolutia sa pe parcursul taberei. Locurile sunt limitate la 20 de participanti pentru acest optional.

De asemenea, se va organiza un alt optional de Laser Tag, la pretul de 75 de ron.

Al treilea Optional va fi : Descopera padurea cu toate simturile, la costul de 50 de ron.

Pentru a putea centraliza datele participantilor, inscrierile se vor face exclusiv on-line, completand formularul aici: FORMULAR DE INSCRIERE ON-LINE

In momentul in care copilul va aveni in tabara, va trebui sa aiba un dosar care contine:

1. formularul de mai sus, semnat de unul dintre parinti
2. adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic prelungit
3. aviz epidemilogic

4. Dovada vaccinarii, test negativ facut cu 48/72 ore inainte de sosirea in tabara.

Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.


Taxa de participare se poate achita in RON in contul Asociatiei: RO68 BTRL RONC RT0V 1695 3907 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Brasov. Înscrierile se pot face pana la data de 12.02.2023.

Responsabilul taberei este domnul Roznovszky Claudiu, telefon 0743.059.154, e-mail: roznovszky@yahoo.com.

Numarul de locuri este limitat la 25 de participanti. Alocarea locurilor se va face in ordinea trimiterii formularului on-line.

Nr. crt.Nume si PrenumeSexVarstaStatusCurs SKILaser TagDescopera Padurea
1Menteanu TheodorM13DADADA
2Gherghe Stefan OctavianM12DADANU
3Tocu Ema Elysa MariaF14NUDADA
4Avram LuciaF15NUNUNU
5Lambru AlesiaF11DADADA
6Zaharencu AlexandruM12NUDADA
7Panait Gabriela AndreeaF11DANUNU
8Panait Cristiana StefaniaF12DANUNU
9Ghica KarinaF10NUDADA
10Minca Patrick MarioM13DADANU
11Schiopu IuliaF15
ORGANIZATORI
1PROF BOGDAN LUCIAN
2PROF LEONTE ANDREI
3SCHIOPU IONUT
4DAMIAN DIANA
5ROZNOVSZKY CLAUDIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *