Inscriere Winter

Update 07.05.2021

Stimati participanti,

Dorim sa va anuntam ca data concursului ramane stabilita pentru 15.05.2021.In urma discutiilor purtate cu Regia Padurilor Kronstadt si cu Salvamont Brasov, se fac eforturi pentru degajarea traseelor pana in data de 14.05.2021, astfel incat la data concursului sa fie totul ok. Regia Padurilor lucreaza acum la zona din spatele Tampei unde va fi traseul de Cros, iar cu Salvamont am agreat sa mai verificam traseul de Semimaraton si in cazul in care mai gasim blocaje, sa-i anuntam pentru rezolvarea lor. In acest weekend vom merge pe trasee sa vedem care mai este situatia si vom face tot ce este psibil pentru eliberarea lor. Chiar si asa, daca nu vor fi in totalitate eliberate, vom face anumite modificari pe care le vom anunta in timp util.

Va asteptam la concurs.

DISCLAIMER: Concursul poate fi anulat chiar si in ziua stabilita, daca autoritatile sanitare, vor hotari acest lucru. In acest caz, participarea se va transfera fie pentru editia de vara din 2021, fie pentru editia de iarna din 2022.

–  Inscrierile se vor face on-line conform celor precizate pe site-ul www.skvb.ro  pana Vineri 14 Mai 2021, ora 21:00 – achitand taxa de participare prin plata cu cardul direct pe platforma de inscriere.

– Participantii inscrisi pana la data de 09.05.2021, primesc gratuit un kit de participare care consta in: tricou, bautura isotonica, numar de concurs, materiale promotionale SKV sau ale sponsorilor.

– Pentru validarea inscrierilor se va prezenta cartea de identitate, se va semna luarea la cunostinta a regulamentului si Declaratia pe proprie raspundere in caz de accident, se va ridica numarul de concurs.

– O scurta sedinta tehnica cu detalii despre cursa si traseu va avea loc inainte de start.