Traseu Winter

Vor fi trei trasee de alergare, unul de 5km, altul de 10 km și altul de 22 de km.

Cel de 5 km va urca pe Tampa, va cobori in Saua Tampei si apoi pe Drumul Cavalerilor(Traseu Banda Albastra) pana in zona Bastionului Tesatorilor, de unde va reveni in zona de Start-Sosire.

Traseul de SPRINT poate fi vizualizat AICI

Cel de 10 km va urca pe Tâmpa, va coborî în zona La Iepure, apoi va înconjura Tâmpa și va ajunge din nou în zona de start.

Traseul de CROS, poate fi vizualizat AICI

Cel de 22 de km va urca pe Tâmpa, apoi din șaua Tâmpei va intra pe traseul Bandă Albastră până pe Crucur, va coborî pe banda Galbena până in Poiana lui Drester, continuă un pic pe Bandă Galbenă apoi pe Triunghi Albastru până se intersectează din nou cu traseul Bandă Albastră până în Poiana lui Stechil de unde se intră pe traseul Cruce Albastră până la Fântânița Dreptății, apoi continuă înainte, până se intersectează din nou cu traseul Bandă Albastră și ajunge înapoi pe Promenada de sub Tâmpa.

Traseul de SEMIMARATON poate fi vizualizat AICI

Traseul de Ski Alpinism pentru Elite va fi

Traseul se Ski alpinism pentru amatori va fi cu start de pe Bradul, urcare pe 2E pana la intersectia cu Subteleferic, traversarea partiei Subteleferic si intrarea in Drumul Rosu, pe care se va merge pana la Cabana Postavaru, unde va fi Sosirea.

Traseul de Ski Alpinism pentru Elite va fi cu start de pe Bradul, urcare pe 2E pana la intersectia cu Subteleferic, intrarea in partia Sulinar pe Canalul Lehman, urcarea pe Sulinar pana sub Zidul Mare, ocolire prin stanga pe varianta 2C, continua pe Expres, Katepu si Partia Doamnei pana la Intersectia cu Drumul Rosu, pe care se urca pana la Cabina Mica, unde va avea loc Finish-ul.

Urcarea se va face pe marginea partiei, pentru a evita contactul cu schiorii care coboara.