Traseu Winter

Update 07.05.2021

Stimati participanti,

Dorim sa va anuntam ca data concursului ramane stabilita pentru 15.05.2021.In urma discutiilor purtate cu Regia Padurilor Kronstadt si cu Salvamont Brasov, se fac eforturi pentru degajarea traseelor pana in data de 14.05.2021, astfel incat la data concursului sa fie totul ok. Regia Padurilor lucreaza acum la zona din spatele Tampei unde va fi traseul de Cros, iar cu Salvamont am agreat sa mai verificam traseul de Semimaraton si in cazul in care mai gasim blocaje, sa-i anuntam pentru rezolvarea lor. In acest weekend vom merge pe trasee sa vedem care mai este situatia si vom face tot ce este psibil pentru eliberarea lor. Chiar si asa, daca nu vor fi in totalitate eliberate, vom face anumite modificari pe care le vom anunta in timp util.

Va asteptam la concurs.

Vor fi doua trasee de alergare, unul de 10 km și unul de 22 de km. Cel ce 10 km, va urca pe Tâmpa, va coborî în zona La Iepure, apoi va înconjura Tâmpa și va ajunge din nou în zona de start.

Traseul de CROS, poate fi vizualizat AICI

Cel de 22 de km va urca pe Tâmpa, apoi din șaua Tâmpei va intra pe traseul Bandă Albastră până pe Crucur, va coborî pe la Peștera de Lapte până in Poiana lui Drester, continuă un pic pe Bandă Galbenă apoi pe Triunghi Albastru până se intersectează din nou cu traseul Bandă Albastră până în Poiana lui Stechil de unde se intră pe traseul Cruce Albastră până la Fântânița Dreptății, apoi continuă înainte, până se intersectează din nou cu traseul Bandă Albastră și ajunge înapoi pe Promenada de sub Tâmpa.

Traseul de SEMIMARATON poate fi vizualizat AICI

In cazul în care nu va fi zapadă suficientă pentru categoria Ski de Tură, atunci varianta de rezervă de traseu, ar fi cu plecare de la Staţia Inferioară a telescaunului Lupului, urcare pe sub telescaun, coborâre spre gondolă până la varianta 3D, apoi urcare pe 3D până în Drumul Roşu si apoi până la Cabana Postavaru.