Traseu Winter

Vor fi trei trasee de alergare, unul de 5km, altul de 10 km și altul de 22 de km.

Cel de 5 km va urca pe Tampa, va cobori in Saua Tampei si apoi pe Drumul Cavalerilor(Traseu Banda Albastra) pana in zona Bastionului Tesatorilor, de unde va reveni in zona de Start-Sosire.

Traseul de SPRINT poate fi vizualizat AICI

Cel de 10 km va urca pe Tâmpa, va coborî în zona La Iepure, apoi va înconjura Tâmpa și va ajunge din nou în zona de start.

Traseul de CROS, poate fi vizualizat AICI

Cel de 22 de km va urca pe Tâmpa, apoi din șaua Tâmpei va intra pe traseul Bandă Albastră până pe Crucur, va coborî pe la Peștera de Lapte până in Poiana lui Drester, continuă un pic pe Bandă Galbenă apoi pe Triunghi Albastru până se intersectează din nou cu traseul Bandă Albastră până în Poiana lui Stechil de unde se intră pe traseul Cruce Albastră până la Fântânița Dreptății, apoi continuă înainte, până se intersectează din nou cu traseul Bandă Albastră și ajunge înapoi pe Promenada de sub Tâmpa.

Traseul de SEMIMARATON poate fi vizualizat AICI

Traseul de Ski Alpinism va fi cu plecare de la Staţia Inferioară a telescaunului Lupului, urcare pe sub telescaun si pe S-ul mare si apoi in continuare pe partia Lupului până la Cabana Postavaru.