Voluntari Winter

Update 07.05.2021

Stimati participanti,

Dorim sa va anuntam ca data concursului ramane stabilita pentru 15.05.2021.In urma discutiilor purtate cu Regia Padurilor Kronstadt si cu Salvamont Brasov, se fac eforturi pentru degajarea traseelor pana in data de 14.05.2021, astfel incat la data concursului sa fie totul ok. Regia Padurilor lucreaza acum la zona din spatele Tampei unde va fi traseul de Cros, iar cu Salvamont am agreat sa mai verificam traseul de Semimaraton si in cazul in care mai gasim blocaje, sa-i anuntam pentru rezolvarea lor. In acest weekend vom merge pe trasee sa vedem care mai este situatia si vom face tot ce este psibil pentru eliberarea lor. Chiar si asa, daca nu vor fi in totalitate eliberate, vom face anumite modificari pe care le vom anunta in timp util.

Va asteptam la concurs.

Dragi prieteni,

Concursul SKV Vertical Race este bazat pe munca de voluntariat. Suntem recunoscatori tuturor celor care contribuie la organizarea acestei competitii si la sustinerea participantilor. Va invitam asadar, sa impartim impreuna aceasta experienta extraordinara a voluntariatului.
Voluntarii vor lucra pe fiecare segment al competitiei in functie de aptitudinile si preferintele fiecaruia.

Avem nevoie de voluntari pentru urmatoarele activitati:

– Marcare si amenajare traseu
– Inscrieri
– Asamblarea pachetelor pentru concurenti
– Asamblare zone start/finish/puncte de alimentare
– Notare si asistenta in punctele de control
– Distributie alimente si apa
– Asistenta in zona finish pentru concurenti
– Ecologizare

Cei interesati in voluntariat sunt rugati sa se inscrie in acest FORMULAR DE INSCRIERE si sa ne contacteze la adresa skvbucuresti@gmail.com