SKV SUMMER CAMP 2021

Asociatia SKV sectiunea Bucuresti, organizează o tabără de vară sub denumirea SKV SUMMER CAMP 2021. Aceasta se va desfăşura în perioada 23 – 29 August 2021, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani.
Cazarea se va face la Parohia Romano – Catolica din Predeal. Masa se va servi în aceeaşi locaţie, in regim de catering.

Tabăra include:

 • Drumetii.
 • Tir cu arcul.
 • Arts & Crafts.
 • Fotbal de masă.
 • Air Hockey.
 • Board Games(Catan, Carcassone, Les Loups-Garous, Saboteur, etc)
 • Geocaching – un joc modern de cautare de comori, cu ajutorul sistemului de GPS.
 • Tenis de masă.
 • O zi în Braşov la Paradisul Acvatic.
 • Trambulină pentru sărituri.
 • Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive
 • City Rally – concurs interactiv pe echipe, cu diferite probe prin care trebuie sa treaca fiecare participant.

Opţional 1Mountain Bike

Primul optional este un curs de mountain bike, pentru cei care ştiu deja să meargă pe bicicletă şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 75 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.

Optional 2Bubble Football

Al doilea optional este de Bubble Football, pentru copii de peste 9 ani, care pot imbraca mingea respectiva. Acesta consta in diferite jocuri, facute cu acest tip de minge(fotbal, las man sanding, tara, tara vrem ostasi, etc).Costul acestui curs opţional este de 75 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.

Optional 3Laser Tag

Al treilea optional este cel de Laser Tag. Se vor face echipe care se vor duela pentru victoria finala. Costul acestui curs opţional este de 75 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.

Optional 4 – Descopera Padurea cu toate simturile

In cadrul acestui program, copiii au o ocazie unica sa isi foloseasca simturile pentru a descoperi viata din padure. Jocuri de explorare, informatii de baza despre padure și diversitatea din aceasta, functiile și rolul padurii sunt principalele activitati ale acestui program. Programul este o introducere in bucuria și frumusetea naturii.

Costul taberei este 1050 de ron şi include activitatile menţionate mai sus, accesul la Paradisul Acvatic, cazarea şi masa pentru 7 zile ( 6 nopţi) si transportul dus-intors cu trenul.

Pentru a putea centraliza datele participantilor, inscrierile se vor face exclusiv on-line, completand formularul aici: FORMULAR DE INSCRIERE ON-LINE

In momentul in care copilul va veni in tabara, va trebui sa aiba un dosar care contine:

1. formularul de înscriere semnat de unul dintre parinti.
2. adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic prelungit
3. aviz epidemilogic si test rapid Covid

Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.
Taxa de înscriere trebuie achitată fie direct către organizatori, fie prin virament bancar în contul: RO21 INGB 0000 9999 0009 1422 deschis pe numele Roznovszky Claudiu. Înscrierile se pot face pana la data de 15.08.2021, la responsabilul taberei, domnul Roznovszky Claudiu, telefon 0743.059.154, e-mail: roznovszky@yahoo.com.

Numarul de locuri este limitat la 30 de participanti. Alocarea locurilor se va face in ordinea trimiterii formularului on-line.

Dupa completarea formularului de inscriere, veti primi un mesaj automat de confirmare a trimiterii formularului. Daca n-ati primit acel mesaj, inseamna ca inscrierea nu s-a facut si va trebui sa recompletati formularul respectiv. Dupa primirea confirmarii de trimitere, numele copilului va fi adaugat in tabelul de mai jos, in maxim 24 de ore. Daca numele copilului  nu apare in tabel, va rugm sa contactati organizatorul la numarul 0743.059.154.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *