SKV SUMMER CAMP 2022

Asociatia SKV sectiunea Bucuresti, organizează o tabără de vară sub denumirea SKV SUMMER CAMP 2022. Aceasta se va desfăşura în perioada 31 Iulie – 05 August 2022, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani.
Cazarea se va face la Parohia Romano – Catolica din Predeal. Masa se va servi în aceeaşi locaţie, in regim de catering.

Tabăra include:

  • Drumetii.
  • Tir cu arcul.
  • Fotbal de masă.
  • Board Games(Catan, Carcassone, Les Loups-Garous, Saboteur, etc)
  • Geocaching – un joc modern de cautare de comori, cu ajutorul sistemului de GPS.
  • Tenis de masă.
  • O zi în Braşov la Paradisul Acvatic.
  • Trambulină pentru sărituri.
  • Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive
  • City Rally – concurs interactiv pe echipe, cu diferite probe prin care trebuie sa treaca fiecare participant.

Opţional 1 – Mountain Bike

Primul optional este un curs de mountain bike, pentru cei care ştiu deja să meargă pe bicicletă şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 85 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.

Optional 2 – Bubble Football

Al doilea optional este de Bubble Football, pentru copii de peste 9 ani, care pot imbraca mingea respectiva. Acesta consta in diferite jocuri, facute cu acest tip de minge(fotbal, last man sanding, tara-tara vrem ostasi, etc).Costul acestui curs opţional este de 100 de ron şi include echiipamentul specific, porti si minge de fotbal.

Optional 3 – Laser Tag

Al treilea optional este cel de Laser Tag. Se vor face echipe care se vor duela pentru victoria finala. Costul acestui curs opţional este de 75 de ron şi include echipamentul special pentru Laser Tag.

Optional 4 – Descopera Padurea cu toate simturile

In cadrul acestui program, copiii au o ocazie unica sa isi foloseasca simturile pentru a descoperi viata din padure. Jocuri de explorare, informatii de baza despre padure și diversitatea din aceasta, functiile și rolul padurii sunt principalele activitati ale acestui program. Programul este o introducere in bucuria și frumusetea naturii. Costul acestui optional este de 50 de ron.

Costul taberei este 1215 RON pentru membrii SKV si 1350 de ron pentru non-membrii şi include activitatile menţionate mai sus, accesul la Paradisul Acvatic, cazarea şi masa pentru 6 zile ( 5 nopţi) si transportul dus-intors cu trenul din Bucuresti.

Pentru a putea centraliza datele participantilor, inscrierile se vor face exclusiv on-line, completand formularul aici: FORMULAR DE INSCRIERE ON-LINE

In momentul in care copilul va veni in tabara, va trebui sa aiba un dosar care contine:

1. formularul de înscriere semnat de unul dintre parinti.
2. adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic prelungit
3. aviz epidemilogic si test rapid Covid

Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.
Taxa de înscriere trebuie achitată fie direct către organizatori, fie prin virament bancar în contul Asociatiei: RO68 BTRL RONC RT0V 1695 3907 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Brasov . Înscrierile se pot face pana la data de 31.07.2022, la responsabilul taberei, domnul Roznovszky Claudiu, telefon 0743.059.154, e-mail: skvbucuresti@gmail.com

Numarul de locuri este limitat la 30 de participanti. Alocarea locurilor se va face in ordinea trimiterii formularului on-line.

Dupa completarea formularului de inscriere, veti primi un mesaj automat de confirmare a trimiterii formularului. Daca n-ati primit acel mesaj, inseamna ca inscrierea nu s-a facut si va trebui sa recompletati formularul respectiv. Dupa primirea confirmarii de trimitere, numele copilului va fi adaugat in tabelul de mai jos, in maxim 24 de ore. Daca numele copilului  nu apare in tabel, va rugm sa contactati organizatorul la numarul 0743.059.154.

Nr. crt.Nume si PrenumeVarstaStatus plataOptional MTB - 85 RonOptional Bubble Football - 100 RonOptional Laser Tag - 75 RonOptional Descopera padurea - 50 Ron
1Ferent Eduard111215 RONDANUDADA
2Tamas Alexandru9DADADADA
3Petre Albert Aaron13NUNUDADA
4Menteanu Theodor13DADADADA
5Velcea Clara Maria11AchitatNUNUDADA
6Zaharia Mihnea Alexandru 9DADADADA
7Avram Pavel-Bogdan10DANUNUNU
8Trifas Adriana14NUNUNUNU
9Lambru Alesia11DADADADA
10Avram Maria -Lucia15DANUNUNU
11CIOROIU CORINA11NUDADANU
12Teohari Luca Petru8NUDANUDA
13Lefter Delia Iris7NUNUNUNU
14DINCA MIHNEAPROIECT FOTBALDA
15ANGHEL LEONARDPROIECT FOTBALDA
16ANGHEL LUISPROIECT FOTBALDA
17POPOVICI CEZARPROIECT FOTBALDA
18GRECU VLADPROIECT FOTBALDA
19PORUMB CEZARPROIECT FOTBALDA
20BOGDAN LUCIANPROFESOR
21VLAD ALEXANDRAANIMATOR
22GHEORGHE VLADANIMATOR
23SACKER NATALIAANIMATOR
24CLAUDIU ROZNOVSZKYORGANIZATOR
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *