CROSUL #BEACTIVE

Vă invităm să participați la concursul de Cros(1 km sau 3 km), ce se va desfașura în data de 28.09.2022 ora 18.00 în parcul Titan (IOR). Evenimentul este organizat de Corporate Games, în parteneriat cu Ministerul Sportului și Federația Română de Atletism.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați acest FORMULAR până la data de 22.09.2022. Înscrierea este GRATUITĂ, nu se plătesc taxe de participare.

Concursul face parte din Săptămâna Europeană a Sportului.

Săptămâna Europeană a Sportului a fost lansată în 2015 pentru a răspunde crizei tot mai mari de inactivitate. Sportul și activitatea fizică au o contribuție semnificativă la bunăstarea cetățenilor
europeni.
• Din păcate, nivelul de activitate fizică stagnează și chiar scade în unele țări.
• Indiferent cine suntem și ce facem, chiar și o creștere ușoară a activității fizice regulate poate avea un impact profund asupra sănătății noastre pe termen lung.
• Săptămâna există pentru a îmbunătăți conștientizarea importanței pe care un stil de viață activ o are pentru toată lumea.
• Săptămâna Europeană a Sportului este concepută pentru a oferi oamenilor din întreaga Europă și din întreaga lume o rampă de lansare pentru a fi activi.

Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul acestei săptămâni se pot găsi pe site-ul: http://www.romaniabeactive.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *