Cazare Brasov

Pentru perioada evenimentului, partenerii nostri ofera reduceri la tariful de cazare pentru participanti si insotitorii lor. Mai jos gasiti lista acestor parteneri:

  1. HOTEL BELFORT BRASOV*** – ofera reducere de 10% pentru camera single si 15 % pentru camera dubla. Reducerea se ofera din tariful valabil pe booking.com la momentul rezervarii si se poate obtine numai prin rezervarea telefonica -0368 005 181 – la receptia hotelului.

Pentru obtinerea reducerii, va rugam sa ne contactati pe adresa skvbucuresti@gmail.com pentru a va comunica un cod special.

Adresa:Constantin Dobrogeanu Gherea Street, no. 4, 500003, Brasov


2. TELEFERIC GRAND HOTEL**** – ofera 25 % discount din tariful de cazare cu mic dejun aferent perioadei respective, discount care nu se cumuleaza cu alte oferte ale hotelului si care se acorda daca doritorii isi fac rezervare direct prin biroul de rezervari al hotelului la urmatoarele adrese: loredana.hiruta@telefericgrandhotel.ro sau rezervari@telefericgrandhotel.ro.

Pentru obtinerea reducerii, va rugam sa ne contactati pe adresa skvbucuresti@gmail.com pentru a va comunica un cod special.

Adresa:Strada Poiana Soarelui 243, Poiana Brasov, Brasov, 500001

3. CABANA POSTAVARU JULIUS ROMER HUTTE – ofera cazare astfel:

– in camere cu 6 paturi, cu baie comuna, la pretul de 85 de lei/persoana/ noapte, cu mic dejun inclus

– in camere cu doua paturi, cu baie comuna, la pretul de 230 de lei/camera/noapte, cu mic dejun inclus sau in regim single la pretul de 180 de lei/camera/noapte, cu mic dejun inclus

– in camere cu doua paturi cu baie in camera, la pretul de 280 de lei/camera/noapte, cu mic dejun inclus sau in regim single la pretul de 230 de lei/camera/noapte, cu mic dejun inclus

Pentru rezervare, va rugam sa ne contactati pe adresa skvbucuresti@gmail.com pentru a va inregistra.